Demiryolu Endüstrisi Madde Listesi (RISL)

Demiryolu Endüstrisi Madde Listesi (RISL)

ComplyMarket ile iş ortaklığı yaparak içiniz rahat olsun ve Demiryolu Endüstrisi Madde Listesi (RISL) ile uyumluluğu sağlayın.

Demiryolu Endüstrisi Madde Listesi (RISL), Union des Industries Ferroviaires Européennes (UNIFE) tarafından oluşturulan, özellikle demiryolu endüstrisi tarafından kullanılan yasaklanmış ve beyan edilebilir kimyasalların kapsamlı bir veritabanıdır. Tedarikçilere ve alt tedarikçilere Avrupa ve uluslararası mevzuat tarafından yasaklanmış malzemeler ve maddeler hakkında bilgi sağlamayı amaçlamaktadır.

RISL, maddeleri tanımlar ve kategorize eder ve kısıtlamaların dikkate alınması gereken yerleri sağlar ve kullanıcıların Avrupa REACH yönetmeliği (EC 1907/2006) kapsamında üreticiler, alt kullanıcılar ve madde ithalatçıları için yasal hükümlere uymalarına yardımcı olur. UNIFE Topical Group, Avrupa dışındaki yasal kapsamı Kanada, Çin ve ABD'yi de içerecek şekilde genişletmiştir.

ComplyMarket size nasıl yardımcı olabilir?

  • ComplyDoC: Tedarik Zinciri sürdürülebilirliği, kimyasal ve ürün uyumluluğu Yönetimi için tedarikçilerden bilgi toplamaya yönelik akıllı bir BT ve ilk açık kaynak kodlu bulut çözümüdür.

ComplyMarket, uyumluluk gereksinimlerini belirlemek ve risk değerlendirmeleri yapmak için yapay zeka gücünden faydalanan bir Toplam Uyum Çözümleri sağlayıcısıdır. Uzmanlık alanımız, özel olarak tedarik zinciri yönetimi için tasarlanmış ilk açık kaynaklı yazılımın geliştirilmesine kadar uzanmaktadır. Bu çığır açan araç, tedarikçilerden uyumluluk ve sürdürülebilirlik bilgilerini etkili bir şekilde toplamaya olanak tanır, böylece müşterilerimize düzenleyici uyumluluk ve çevresel yönetim standartlarını en üst düzeyde sürdürme gücü verir.